Nämä säilyvät jääkaapissa monta päivää kuivahtamatta (jos säilyvät...) ja ovat melkein parempia, kun ovat saaneet olla kylmässä yön yli.
Eri asia on sitten malttaako sitä odottaa.
Vegaaniset suklaamuffinssit (12 kpl)
4,5 dl gluteenitonta jauhoseosta tai vehnäjauhoja
2,5 dl sokeria
1,5 tl leivinjauhetta
3 rkl kaakaojauhetta
100 g maidotonta tummaa suklaata rouhittuna
3 dl soijamaitoa
1 dl rypsiöljyä
Kuorrute:
1 dl vegaanista margariinia
5 dl tomusokeria
1 dl kaakaojauhetta
3-4 rkl soijamaitoa
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää sekaan suklaarouhe, soijamaito ja rypsiöljy. Kaada taikinaa muffinssivuokiin ja paista 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tee kuorrute sekoittamalla kaikki aineet tasaiseksi keskenään. Levitä kuorrutetta jäähtyneiden muffinssien päälle.
Onpa mehevän näköisiä! Minäkin leivoin tänään ilman kananmunaa, kun iski äkillinen tarve pikkuleiville. Mun blogissa on sinulle haaste, käy kurkkaamassa :)
VastaaPoistaKiitos haasteesta :)
PoistaOi, minä rakastan suklaamuffinsseja! Yksi asiakkaani kuuli tämän kerran, ja on sen jälkeen tuonut monta kertaa minulle suklaamuffinssin :D Mutta ei ne koskaan näytä näin hyvälle! (Ostaa joltain kioskilta)
VastaaPoistaAnna seuraavan kerran linkki tähän reseptiin ja katso mitä tapahtuu ;)
PoistaJotenkin epäilen, ettei tuo nainen ole leipoja-tyyppiä :o)
VastaaPoistaNo on kyl ainaki nimensä mukaan mehevän näköisiä! Itse en oo viel kokeillu noita mut ehdottomasti joku päivä kokeilen...on niin suklaisen ja täyteläisen näkösiä:)
VastaaPoistaKokeile ihmeessä, hyviä olivat! :)
PoistaNämäkin niin herkun näköisiä! hyvä rekvisiittakin, toivottavasti on ollut hyvä myös käytössä ;)
VastaaPoistaKiitoksia! Ja todellakin, käytän sitä aina kun leivon :)
PoistaTodella hyviä tulee. Mulla on kananmuna allerginen parikymppinen poika ja miniällä on keliakia. Kaikki tykkää näistä ��
VastaaPoista