sunnuntai 20. huhtikuuta 2014
Karusellin pyörintä seisahtuu
Hei ystävät.
Olette varmasti huomanneet, että blogini on viime aikoina ollut melko väsynyt. Minä en ole ollut väsynyt. En ole ryhtynyt leivontalakkoon enkä muuttanut vuorille ilman internetyhteyttä. Yksinkertainen syy hiljaisuuteen on ollut se, että olen laiskistunut. Olen syönyt kakkua ja pizzaa kuten aina ennenkin, mutten ole jaksanut kuvata niitä. En ole jaksanut siirtää kuvia koneelle ja kirjoittaa niiden ympärille tarinaa. On ollut vapauttavaa keskittyä vain kakkuun, ei siihen, kuinka siirrän elämyksen makunystyröiltäni tietokoneen ruudulle. Siihen vapauteen olen tainut jäädä koukkuun.
Sen olen elämässä oppinut, ettei mitään kannata tehdä vain tottumuksen vuoksi, jos se ei enää tunnu yhtä hyvältä kuin aikaisemmin. Yritän myös olla astumatta sukupolveni ansaan, jossa internetistä tulee minuuden jatke ja elämästä virtuaalista pääomaa. Siksi antanut itselleni luvan syödä kakkua salassa, niin paljon kuin blogin pitämisestä olenkin nauttinut.
Olen lykännyt pitkään virallista päätöstä tauosta - puhun mieluummin tauosta kuin lopettamisesta, sillä saatan hyvinkin vielä palata. En ole halunnut lyödä naulaa arkkuun, jonka sisältö saa minut yhä hymyilemään. On kuitenkin myönnettävä sekä itselleni että lukijoilleni, ettei minusta juuri nyt ole sen arkun täyttäjäksi. En kuitenkaan lyö arkkuun naulaa, lasken vain kannen alas.
Haluan kiittää kaikkia satunnaisia ja vakituisia lukijoitani. Olkoon tämän blogini opetus tämä: tehkää asioita joista saatte elämäänne iloa, lopettakaa kun ilo vähenee ja keksikää tilalle jotain muuta, vähintään yhtä ihanaa. Pyydän teitä seuraamaan tuota ohjetta. Pyynnöt eivät kuitenkaan lopu siihen. Viimeinen toiveeni tulee tässä: kokeilkaa ainakin yhtä näistä leipomuksista.
Nigellan brownie
http://kanelikaruselli.blogspot.fi/2013/06/nigellan-taivaallinen-brownie.html
Maailman paras porkkanakakku
http://kanelikaruselli.blogspot.fi/2013/05/maailman-paras-porkkanakakku-oikeasti.html
Sitruuna-polentakakku
http://kanelikaruselli.blogspot.fi/2013/02/taydellinen-sitruuna-polentakakku.html
Kiitos.
kuvat: wehearit.com
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kiitos kaikista resepteistä!!! Ovat olleet mahtavia! Tulen jatkossakin etsimään ideoita täältä.. :) Kiitos :)
VastaaPoistaRachel
Mukava kuulla, kiitos itsellesi!
PoistaPettymys, tekstisi ovat paitsi hyödyllisiä = ihania reseptejä myös loistavasti kirjoitettuja! Älä tosiaan ihan vielä naulaa kantta kiinni, jos vielä joskus mielesi muuttaisit.
VastaaPoistaKiitos ihanista resepteistä! Ja jos joskus jaksat jatkaa, niin älä ota paineita kirjoitella kaikki mahdolliset fiilikset yms liittyen resepteihin. Vaikka mä kyllä tykkään niistä kovasti. Sanna
VastaaPoistaKiitos ihanasta blogistasi!
VastaaPoistaJa kiitos blogisi tärkeästä opetuksesta! Kaikkea hyvää (syötävää) sinulle jatkossakin! :)
Isla