maanantai 28. tammikuuta 2013

Helpot kaurarieskat


Pikapäivityksenä jaan näiden viikonloppuna leipomieni kaurarieskojen ohjeen. Nämä valmistuvat todellakin käden käänteessä (katsokaa vaikka valmistusohjetta) ja lopputuloksena uunista tulee ihanan kauraisia ja maukkaita rieskoja, jotka eivät välttämättä kaipaa minkäänlaisia päällisiä - itse tosin ihastuin näiden kanssa mascarponen ja aurinkokuivattujen tomaattien yhdistelmään. Nämä katosivat kyllä melkein yhtä nopeasti kuin valmistuivatkin...

Jos teet gluteenittoman version, muistathan käyttää gluteenittomia kaurahiutaleita.


Nopeat ja helpot kaurarieskat (n. 9 kpl)

3 dl kaurapuuroa
2,5 dl jauhoja
0,5 dl kaurahiutaleita
1 dl maitoa
2 rkl öljyä
1 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
1 rkl hunajaa

Sekoita kaikki aineet keskenään ja tee taikinasta kasoja leivinpaperin päälle pellille (halutessasi voit ripotella rieskojen pinnalle kaurahiutaleita). Paista 250-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia. Rieskat ovat parhaimmillaan jäähtyneinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!