tiistai 30. huhtikuuta 2013

Rocky road


Mikä sopisikaan vappuun paremmin kuin värikäs rocky road? Jos joku on vielä elänyt pimennossa tämän herkun suhteen, niin kerrottakoon että rocky road on siis suklaata, johon on pihistelemättä sekoitettu esimerkiksi vaahtokarkkeja ja pähkinöitä. Omaan versiooni upotin pilkottuja vaahtokarkkeja, keksimurskaa ja hasselpähkinärouhetta, mutta tämä on taas niitä juttuja, joissa rajat asettaa vain mielikuvitus ja omat makumieltymykset.

                


 Tämän myötä toivotan kaikille ihanaa vappua, pitäkää hauskaa ja herkutelkaa!Rocky road


100 g suklaata
50 g vaahtokarkkeja
50 g (hassel)pähkinärouhetta
50 g vaaleita keksejä (gluteenittomia tai tavallisia)
(kaikki määrät ovat noin-määriä)

Sulata suklaa ja sekoita siihen pilkotut vaahtokarkit tai minivaahtokarkit, pähkinärouhe ja murskatut keksit. Kaada seos vuokaan (itse käytin pyöreää irtopohjavuokaa, jonka halkaisija on noin 18 cm, mutta vuoalla ei juuri ole väliä) ja laita jääkaappiin jähmettymään vähintään muutamaksi tunniksi. Leikkaa jähmettynyt rocky road haluamasi kokoisiksi paloiksi.

6 kommenttia:

 1. Tuohon ei voi sanoa muuta kuin röyh! Ei vois paremmaksi pistää tätä lajia.

  VastaaPoista
 2. Teidän perheen tuntien sait varmaan yksin (ja ystävän/ystävien) kanssa nauttia tästä :D Tämmöstä en ole nähnyt, mutta Rocky road pie-ohjeita kyllä. Tästä ainakin lähtee nopsaan makeanhimo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei tätä muille olis meidän jäljiltä jäänytkään ;)

   Poista
  2. Minä täällä jo aamutuimaan herättelen muistoja, alkaa sylkirauhasetkin muistuttelemaan itsestään kun näkee nämä herkkupalat. Mikä setti!!8]

   Poista

Kiitos kommentistasi!