lauantai 9. helmikuuta 2013

Pikainen suklaamousse Nutellasta


Suklaareseptien määrä paisuu paisumistaan. Tänään joukkoa täydentää tämä naurettavan helppo suklaamousse. Kuten otsikko kertoo, tässä on Nutellaa (siitä on kyllä moneksi). Jos sinun joskus täytyy voittaa jonkun lapsen suosio puolellesi, niin tarjoa hänelle tätä herkkua - tai jos muuten vain kaipaat nopeaa ja herkullista jälkiruokaa, etkä kaihda makeaa...


Nutellamousse (4-6 annosta)


2 dl kermaa
200 g Nutellaa (tai muuta pähkinäsuklaalevitettä)
(lisäksi keksi-, pähkinä- tai suklaarouhetta, kinuskikastiketta)

Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon Nutella. Lisää halutessasi esimerkiksi murskattuja keksejä ja kinuskikastiketta koristeeksi ja mausteeksi.





(Pahoittelen huonoa huumorintajuani, mutta en kerta kaikkiaan voinut vastustaa kiusausta.)



3 kommenttia:

  1. No tämä ainakin taitaa olla aika makeaa ;o) Olen muuten nähnyt jossain etelä-Euroopassa valkosuklaa-Nutellaa. Crepsin sisällä oli hyvää. Eilen katsoin kaupassa Philadelphia-juustoa, joka oli maustettu Maraboun maitosuklaalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, valkosuklaa-Nutella vois olla kyllä jopa minulle liian makeaa. Riippuu toki käyttötarkoituksesta. Juu, minä oon kans nähnyt sitä tuorejuustoa, saa nähdä koska päätyy kokeiluun :)

      Poista
  2. Juu, se valkosuklaa sopi kyllä letun sisälle ohuena kerroksena (lettu itsessään ei ollut makea), mutten ainakaan mitään tällaista ohjetta kokeilisi sillä ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!